Pages

V.I.P BLOG KU

Wednesday, September 21, 2011

CARA NAK TUKAR SETTING FACEBOOK KE PAPARAN ASAL!

Assalamualikum readers....dan salam 1dunia....korang naik meluat dengan perubahan Facebook yang semakin mengada? Rimas dengan segala macam yang telah diarrange oleh Mark? Jangan risau....aku boleh ajar korang macam mana nak setting kembali paparan Facebook korang kepada yang lama punya.


Yang ni paparan baru yang macam gampang! semak gila!


First of all, korang pergi ke account setting...

Pastu, dekat langguage, tengok bahasa apa yang kita pilih....jika English (US), korang kene tukar....

Tukar English (US) kepada English (UK) then klik save changes

Taddaaaaa....dah kembali kepada yang asal!


Lepas ni kalau si Mark ni buat perubahan lagi, memang aku luruskan rambut dia ok! Menyusahkan orang je! Untuk korang yang malas nk layan Facebook...pi wat account twitter je...simple n mudah!




p/s: tengs pecal!


12 comments:

azel cak said...

perrggghhh ... takde mase dowh nak mengkaji perubahan fesbuk nih...
pe laa yg elok2 dibuat lg susah ..
aiyaaa ~

Rozuan Ismail said...

owh,nasib baik aku punya still yang lama

GEREK ITU ALIA... said...

perubahan baru rasa macam FB terlampau busy body! hahaahah :P sya pun tak suka!SEMAK!

Zul Fattah said...

aku punya semua dah baru.. entah r.. kekok r guna yg baru ni.. apa2 pun.. aku try dulu..

jeragang said...

kelabu mata sungguh dok perasang hok mana baru mana hok lama.... mekasih atas tips ni

Osman said...

Haha English UK pun dah update bro.

mizz_pua said...

x blhhh laaaa...)=

azurin ramli said...

follower ke 2k.ada hadiah tak? wakaka :p

che-a/atiah said...

twitter lagi simple.best jer layan

NuRhiDAyah N NAzriE said...

awatnye xjd pon....

Mohd Khairi Khadzir said...

x jd pun...

mr.F said...

sorry semua....semua telah diupdate....tak boleh nak tukar dah...

ShareThis