Pages

V.I.P BLOG KU

Saturday, September 24, 2011

1999.....2000??? TAHNIAH!




Assalamualaikum readers....dan salam 1 dunia....perghhhhhh...sorry la korang sebab aku tak update...busy sesangat la ni....(eleh baru je  2 hari je tak update kot =,= ).....maklumlah....hidup sebagai student landscape architecture ni tak semudah makan nasi....nak makan nasi pun susah sekarang ni kan....sigh.~~~..JPA oh JPA....sila lah beri nafkah aku untuk semester ini....!


Okeh...sebelum aku melalut....aku just nak mention di sini....aku nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada korang semua yang sentiasa memberi sokongan dan dokongan kepada blog aku ni....walaupun blog aku ni hanya blog picisan di masa senggang korang...aku amat menghargai jasa dan pengorbanan korang yang sanggup bayar duit broadband bulan-bulan, sanggup bayar unifi bulan-bulan dan even sanggup berusaha mencari wifi di kedai mamak...hanya semata-mata nak bace blog aku...(Ya Allah! Perasan gila aku!....sila abaikan ye baris-baris di atas).....


Diam tak diam, dah 2000 dah yang sudi subcribes blog aku ni (ala, 2000 pun nak kecoh ke? Orang lain dah ribu riban dah) Lantaklah...janji aku terharu gila!...Walaupun usia blog aku sama baya dengan jagung kan....Terima Kasih la korang.....So, aku macam nak bagi hadiah la dekat subscriber  ke 2000 ni...tapi nak bagi sekali yang ke 1999...kalau boleh nak bagi semua.....;tapi apakan daya....hihihihi....okeh....ni la orang yang bertuah tu:






1999:



2000:



Kepada tuan empunya blog di atas....sila Private Massage aku di Facebook ye....ni FB aku : Falihin Jasmi.


So....korang, lagi sekali aku nak ucapkan bebanyak terima kasih kat korang....tanpa korang siapalah blog ini....acewahhhhhh.....so, untuk korang yang lain....ade juga hadiah untuk korang, tapi kene join contest dulu la....simple je kott.....dapat duit lagi tu....nak tahu macam mane? Klik je banner kat bawah ni:




Cepat, tarikh tutup 30 September 2011....adelagi beberape hari je lagi ni....mana tahu rezeki korang kan......belum cuba, belum tahu....dah cuba baru tahu.....okbai!



p/s: JPA!!!!!!

4 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

auuuuuuuu..... picisan tu picasa ke?hahaha ... congrats! (^__^)

mr.F said...

@Mohd Khairi Khadzirpicasa? tak faham hahahhaa.....anyway....tq kery :)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaaa byk tu...minta sikit follower boleh :)

azurin ramli said...

hehe.aku da PM kau.tapi tak tahu PM nak cakap apa.wakaka :p

ShareThis