Pages

V.I.P BLOG KU

Monday, September 5, 2011

ALHAMDULILLAH, MENANG LAGI! TERIMA KASIH TESCO MALAYSIA!




Assalamualaikum readers dan salam 1dunia...setelah memenangi hadiah utama dalam contest I LIKE NIPPON PAINT baru-baru ni...rezeki aku bertambah murah...syukur alhamdulillah....rezeki syawal idea ramadan....Kali ini aku menang contest PERADUAN TONTON & MENANG RAYA yang dianjurkan oleh Tesco Malaysia....


Ni result yang baru diumukan sebentar tadi dekat Facebook Tesco Malaysia:



WINNER ANNOUNCEMENT - Peraduan Tonton & Menang Raya


Dapat tempat ke-4...Alhamdulillah...dapat cash voucher Tesco RM1,000.00 + Set comforter + set langsir...kemain lagi ha...berseri-seri la bilik sewa aku nanti....

Macam mana aku boleh menang? Korang pernah tengok iklan Tesco sempena hari raya ni tak? Ala yang pasal ayam dengan lampu lip lap lip lap tu habis..takpe ni ade video nyer:

Tesco -Ayam habis



Tesco -Lampu lip lap lip lap habis


Lepas tu ade lagi satu iklan yang tak keluar TV, pasal ikan habis. Iklan yang ni, peserta dikehendaki meneka kesudahan iklan dengan idea yang paling kreatif dan original punya. Tapi yang kat bawah ni yang full version punya yang direlease selepas contest ni tutup. Kira aku punya tak samalah dengan idea asal Tesco ni. Sebab tu kot menang:


Tesco -Ikan habis


Siapa kata online mengadap laptop buang masa dan membazir? Kalau betul caranya...lumayan dong! Dan lagi satu....jemputlah sertai contest anjuran aku ni...mana tahu rezeki korang pulak kan...klik je banner kat bawah ni untuk maklumat lanjut:




p/s: sentiasa berdoa dimurahkan rezeki....amin...

14 comments:

ezral ghazali said...

ingat sharing is sexy! hehehehe

Anonymous said...

ko lihin masuk ape je boleh menang.sume la.haha gudjo =)
-suraya

SANDRA AZWAN said...

yeay!!

selamat hari raya!;-)

mr.F said...

@ezral ghazaliouchhh sexeeeyyyyy

mr.F said...

@Anonymoustq suraya....(suraya mana satu ni ek?)

mr.F said...

@SANDRA AZWANhi sandra...selalalalamat hari raya jugak :)

cx's said...

bestnya :) cx tk pernah lucky. huhu

fiq. said...

bertuahnye badan, kaki, tangan semua,,haha

HAZWAN17 said...

power seh kau..ko teka ape kesudahan cerite tu

mr.F said...

@cx'sinsyaAllah, kalau tak pernah jemu mencuba, pasti berjaya :)

mr.F said...

@fiq.rezeki Allah.... :D

mr.F said...

@HAZWAN17power la sangat...idea spontan je...aku buat suasana tukar jadi tesco dasar lautan...ikan-ikan semue berenang2 celah-celah ruang tesco...dorang pakai goggle... cmtuh la lebih kurang..

jeragang said...

bole share ngan kengkawan bertambah murah rijeki

Anonymous said...

congrats encik falihin. once again, you deserved it. semoga A llah sentiasa murahkan rezeki anda. amin. :)

ShareThis