Pages

V.I.P BLOG KU

Sunday, October 16, 2011

KEPUTUSAN FALIHINJASMY.BLOGSPOT.COM: CUPCAKES PRINCES CONTEST !



Assalamualikum readers dan salam 1dunia.....dan kini, tanpa membuang masa...aku nak umumkan pemenang  FALIHINJASMY.BLOGSPOT.COM: CUPCAKES PRINCES CONTEST.... bukan main lagi susah aku nak buat keputusan ni sebab semua susunan hampir-hampir sama dengan susunan CUPCAKES PILIHAN RAMAI....










dan pemenangnya adalah......





5 hadiah saguhati berupa topup telco RM10.00

































dan seterusnya....



2 pemenang di tempat kedua, dengan hadiah wang tunai RM 50.00 setiap seorang....




jatuh kepada...






















dan








dan kini diumumkan.....



pemenang tempat pertama



yang akan membawa pulang wang tunai sejumlah RM 150.00....



jatuh kepada....




drum rolllllll




........



......




.....






























Tahniah buat semua pemenang dan bagi yang kurang bertuah, boleh cuba lagi di contest yang akan datang... ye....ok, bagi semua pemenang tempat pertama dan kedua, boleh Private Massage di facebook saya, nama penuh dan no akaun bank (kalau boleh maybank) dan untuk hadiah saguhati, sila PM saya di facebook telco korang guna sekarang untuk hadiah topup...(eg: maxis, celcom, digi or etc...)






p/s: teruskan menyokong blog feelfreetofly..... :D

15 comments:

cik dot said...

congrats.. ^^~

Az Meeda said...

Alhamdulillah..
Akhirnya menang jugak..
Thanks to Mr. F

berdebar giler nak tengok result tdi...

Faqihah Husni said...

CONGRATULATION for the all WINNER :)

SyUhAdA said...

wahh..thniah kpd sume yg menang..thniah yer..

AYuNG said...

yeay....saguhati pun okeh apa..hehe~~
tahniah jugak pd pemenang yg lain!

p/s: nti pas office hour sy PM yer...kat opis nih fb block

thanx..:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aduiiiiiiiiiii dah lama tak join contest dalam blog tau.. tetiba masuk setelah sekian lama.. menang .. dapat 50 pulak tue.. alhamdulilah.suke..suke

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

saya fb malam ne ye.. tak boleh fb sekarang..block

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

akak buat entry yg akak menang kat sini..jenguk kalau sudi ye.. hehe

http://kokoadik.blogspot.com/2011/10/me-win-rm50-cash-horeyyyyyy.html

Zul Fattah said...

Tahniah semua

~ku hanya seorang insan~ said...

wuuuu..sedihnye..=,<
tp tkper..boleh try n try lagi ni..hihihi...thank FH...=)

Lin Azlina said...

tahniah buat semua pemenang...

tiefazatie said...

alo..xbertuah pun sy..sob2..
tahniah pd yg mng!

Miszyuyu said...

wah =)tahniah semua

Acik said...

wuweeeiii
acik menang! acik menang!
saguhati pun saguhati lah. janji menang!
tenkiu .. tenkiu!
alamak lambat plak acik ni, kan!

Acik said...

uhuhhh ... sudah antar message kat fb falihin jasmi. tq! :)

ShareThis