Pages

V.I.P BLOG KU

Tuesday, October 11, 2011

BROCHURE DESIGN FOR BACHELOR IN LANDSCAPE ARCHITECTURE (HONS) YANG CANTIK !





Assalamualaikum readers dan salam 1dunia....tajuk tak boleh belah kan.... BROCHURE DESIGN FOR BACHELOR IN LANDSCAPE ARCHITECTURE (HONS) YANG CANTIK ! 2 perkataan terakhir tu sila abaikan ye...saje2 nak masuk bakul angkat sendiri...boleh? Hahahahaha.....


Actually, ni salah satu assignment aku untuk salah satu subject yang aku ambil sem ni....aku buat guna adobe photoshop CS3 portable je...concept? Ala-ala recycle la kot....Jom cuci mate dengan brochure aku yang tak seberape ni...mane tahu boleh jadi inspirasi kad kahwin korang ke...ye dak???


















Amacam? Ade rase nak masuk Landscape tak? Hahahhaa.....silakan....



p/s: ade typo sikit dalam brochure ni, tapi aku dh betulkan dah....

8 comments:

nia abdullah said...

hai lihin..smart ar!ni sure en.haris suke ni =)

salbiah basri said...

terbaek la............
msti la teruja nak msk landscape!

Zee.Zee™ said...

lawa ar.. :)

mr.F said...

@nia abdullahhopefully...

mr.F said...

@salbiah basriteruja kan..hahhahaha

mr.F said...

@Zee.Zee™tq tq

B33HA S4Nd4R4 said...

Cantik!! my sis pun AP228 jugak..tapi dah grad da bulan 10 ni...

ni mesti anak didik cik Nik.. (Itu je yg ingat my sis sebut ) ke tak..haha..

AthirahBahrum said...

ok fine.. kitorang aitu kene buat brochure pasal design process tapi tak sehebat ni hasilnya --"

tahniahh!

ShareThis