Pages

V.I.P BLOG KU

Monday, October 31, 2011

(VIDEO) KERETA API LANGGAR LORI TANGKI MINYAK DI SABAH!

Assalamualaikum readers dan salam 1dunia....


Malang tidak berbau...satu kemalangan yang melibatkan sebuah kereta api dan sebuah lori tangki minyak telah berlaku di Putatan, Sabah. Dilaporkan, semua penumpang dan pemandu selamat.







Ni beberapa keping gambar situasi yang berlaku di sana: 






p/s: minta dijauhkan dari perkara seperti ini....

5 comments:

Tanakwagu said...

tragedi malang buat keretapi yg baru saja dinaiktaraf. syukur tiada kematian

~ WafleCoKLAt ~ said...

sdih dgr berita ney ...
baru plan mau naik train pegi beaufort khamis ney ..
allah maha kuasa.. xsangka pula benda ne trjadi ..
al-fatihah kepada smua mangsa yang terlibat...

Ann said...

Saya ada nampak asap dia teebal sangat! time saya tgk tu saya ingat tu awan mendung. rupanya asap berkepul2!!

and now, pukul 11.20 mlm polis still tutup jalan tu. and i think tomorrow pun tutup lagi kowt sbb syarikat Insurans nak investigate.

Dorang kata lori Shell tu tgh crossing, tapi dia tersekat. Then train pula tak sempat nk brek. So kepala train tu langgar belakang Shell tu...

And gerabak ketiga hangus...

Also: they say that api tu menjulang naik smpai ketinggian menara Yayasan Sabah...

pieja zainuddin said...

can i share the vid n the pic?

Zul Fattah said...

mak aii.. dahsyat nye... brape ramai yg terlibat ni?

ShareThis