Pages

V.I.P BLOG KU

Monday, October 3, 2011

5 BLOGGERS TERPILIH KE FINAL ASTRO BLOGGER MASTERCHEF !



Assalamualaikum readers dan salam 1dunia....semalam, 1 Oktober, telah berlangsung peringkat semi final Astro Blogger MasterChef di The Cooking House, Desa Sri Hartamas...5 bloggers telah dipilih daripada 20 bloggers bagi Group 1, untuk melangkah ke peringkat akhir...berikut merupakan 5 bloggers dari Group 1 yang berjaya ke final Astro Blogger MasterChef yang disusun secara random... 


(credit picture to Kak Sawanila)




Mimie dari http://zamimie.blogspot.com/

Farah Najwa dari http://eencyweency.blogspot.com/

Falihin Jasmi dari http://falihinjasmy.blogspot.com/

James dari http://doggyjamessays.blogspot.com/

Sawanila dari http://sawanila.com/v10/


Semua hadiah disampaikan oleh Astro Channel Manager, Ms Azlin yang cantik manis...eh kejap...yang finalis nombor 3 tu macam kenal je ek....hiu hiu hiu~~~~ dan lagi 5 bloggers akan dipilih dari Group 2 yang akan dilangsungkan pada hari Sabtu ini (8 Oktober 2011)....So, total 10 Bloggers akan bertanding di final Astro Blogger MasterChef untuk dimahkotakan sebagai "Malaysia's First Ever Blogger MasterChef"



p/s: alhamdulillah...see u guys in the final !

15 comments:

@EzrlG said...

tunggu aku join dengan signature dish -Maggi kari telor, mesti menang! hahahaha

Ku Azhar said...

tahniah!!!

Darus Interferon said...

salam falihin,
saya Fauzan dari blog http://ttbakong.blogspot.com/ yang join competition sabtu lepas jugak.

Kalau boleh tolong share URL contestant yang lain, saya tak sempat salin atau amik URL diorang.

Almaklumlah, pemalu.

Tahniah ya, gluck mara ke FINAL.

atiqsalleh said...

tahniah :)

Ariff Shah said...

nasib baik aku tak join kalau tak boleh terpilih dah XD

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

oh...cutenya falihin jasmay tu hehehhe...

cik puan apel said...

Congrats adik sekolah!^_-

juanita said...

Congratss....mmg berbakat laaa

Nur Raihana Baharuddin said...

congrat :)

Lin Azlina said...

tahniah...

Zul Fattah said...

fulamak.. terbaik r bro.. hehe.. Tahniah yup.. u r the best

Mah@mahu said...

Tahniah dan anda memang layak menang sos tu memang sedap aku dah rasa bro.. aku tabik lah ok.. moga berjaya...

~~nAzIrAh aShAr~~ said...

congratz beb!!

HAFIZAL said...

wah tahniah....

Aishah Amira said...

wah tahniah yeee . semoga dpt jd juara nt hehe . terer masak jugak ek bro ni haha .

ShareThis