Pages

V.I.P BLOG KU

Tuesday, October 25, 2011

JALAN CARI MAKAN-MAKAN : NEW YORK DELI, ONE UTAMA - BEST GILER!



Assalamualaikum readers dan salam 1dunia....Dah lame pulak tak buat segmen Jalan Cari Makan-makan ni kan.....So,untuk segmen Jalan Cari Makan-Makan kali ni...tempat yang telah disantap adalahNew York Deli yang terletak di One Utama (OU).....Menu kat sini mostly western...dah name pun New York kan....tak kan ade masak lemak Jantung Pisang Karung pulak kan....ye dak????




Yeah...sekali lagi Jimmy Neutron menjadi tester...rambang mata melihat menu yang best-best belaka...kelihatan beg kertas yang mengandungi sling beg beliau yang baru.....kelas kau jahhhh!!!


Soft drink float menjadi pilihan kami...sebab apa? Sebab haus sangat dah ni.....


Main dish yang menjadi santapan.....Spaghetti Mushroom Alfredo with Roast Checken....serius memang besar ayam ni....half kot....rasa memang marvelous! Harge memang berpatutan dengan rasa dan saiz hidangan....


Side dish adelah pizza....pizza yang kitorang pilih adelah Pepperoni Pizza...serisu cheese die banyak.....sos die memang sedap weyyyy...meleleh air liur bile type ni.....


Dessert yang menjadi pilihan kitorang adelah Lake Chocolate....memang sedap...tak tipu...serius recommemded....coklat die memang terbaik dari ladang koko!!! campur dengan ice cream vanilla....serius cairrrrr....


Perghhhh...kan dah cairrrrr.....


Walaupun badannya kecil...tapi nafsunya besar....serius jeles...bela hantu kot....hahahhahahhaha...joke ye Jimmy Neutron!


Overall, pada siapa yang mencari makanan western yang sedap dekat area OU... boleh try NEW YORK DELI  ni...tapi sekali-sekala je la...kalau selalu, boleh rabak poket.....hahahhahahahaha
  • MAKANAN: *****
  • DECORATION:*****
  • SERVICE:****
  • HARGA:***(reasonable dengan size dish dan kesedapannya)


p/s: tetibe meleleh air liur....hihihihihi

4 comments:

B33HA LoV4to said...

memang nampak best gila! wah!

ezzu said...

semua nmpk cm sedap jer...hehe

pw3nCeSs appLe said...

perghh3!!!! siyes terliuq dh niee..wuarghh! dh la bce nie tgh2 mlm. rse nk crik kdai tu skunk jek. haih!

eencyweency said...

pizza pepperoni tu siries terbaik!!!

ShareThis